Important pentru Tutori
Important pentru Studenti
Important pentru Companii
Important pentru Partenerii de Proiect
Arhiva
Achizitii publice
Baze de date angajatori
Biblioteca virtuala
Feedback proiect

Prezentare Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca  este specializata in educarea si instruirea inginerilor si a personalului tehnic. Are noua facultati (constructii, arhitectura si urbanism, automatic si calculatoare, constructii de masini, electronica, inginerie electrica, instalatii, mecanica si ingineria materialelor) cu aproape 650 de cadre didactice, cercetatori si tehnicieni, precum si cu peste 12,000 studenti. Oferta de cursuri in diverse specialitati ingineresti de la ingineria mecanica si cea a fabricatiei la cea electrica, electronica si electrotehnica, de la calculatoare si automatic la telecomunicatii, de la constructii si arhitectura la stiinta si ingineria materialelor. Dotarea cu echipamente specifice pentru invatamantul ingineresc si pentru cercetare, retelele moderne de calculatoare si biblioteci, constituie suportul pentru activitatile de instruire si cercetare. Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca  dispune de 14 cladiri functionale, 60 sali de clasa, 80 sali de seminarii, 300 laboratoare, 31 sali de biblioteca si multe alte facilitati pentru activitatile conexe invatamantului.

Rezultatele atinse in multe programe care implica colaborare internationala – in programe de mobilitate Socrates, PHARE, Leonardo da Vinci, Erasmus, Tempus – sunt impresionante si se numara printre cele mai bune realizari ale universitatii.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca  are relatii cu peste 100 de universitati din intreaga lume, mobilitatile studentesti fiind prioritare in aceste acorduri de cooperare prin prisma faptului ca ele constituie un mod eficient de a asigura un transfer de bune practici. Prin proiectele implementate, universitatea este implicata in dezvoltarea locala si in integrarea europeana, jucand un rol important in transferul de cunostinte catre companii si autoritati locale. Prin proiectele derulate, universitate isi propune sa imbunatateasca si sa largeasca orizontul cunostintelor profesionale ale tuturor absolventilor si specialistilor, asigurandu-le acestora posibilitatea de a se pregati in domeniu pe tot parcursul vietii (long life learning).

 

 


Regulament actualizat concurs regiunea BI

BURSE Rochus si Beatrice Mummert

Happy Job Fair

Hospitality Jobs in Singapore

InternshipCareer Training USA

Stagii admin la Comisia Europeana

Stagii ARRP

Stagii BRD

Stagii Catalog-Cursuri.ro

Stagii CESE

Stagii COR

Stagii COR2

Stagii EuropaFest

Stagii la Banca Mondiala

Stagii la Consiliul Europei

Stagii la Consiliul Europei 2

Stagii la Consiliul Europei 3

STAGII LA MARSHALL FUND


Vezi mai multe

 

Obiective PRACTICA


 

 

 

Statistici


 

 

 

Noutati

 

 
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Proiect co-finantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013


Echipa Proiectului Parteneri Evenimente Comunicate Grafic activitati Galerie Media Linkuri utile Contact Eucariera portal